Naša vizija

Naša vizija je, da smo z vami od vaših prvih korakov po poškodbah do vzpostavitve vaše dobre fizične pripravljenosti. V paketih osebne vadbe vam tudi omogočamo, da pod strokovnim vodstvom pri nas vadite dolgoročno, usmerjeno in podprto v skladu z vašimi cilji.

ONAS-MEDICO.jpg

Zdravljenja poškodb in optimizacije fizične kondicije

Smo podjetje, ki se s holističnim pristopom multidisciplinarne ekipe strokovnjakov in sodobnimi tehnologijami loteva zdravljenja poškodb in optimizacije fizične kondicije. Naša ekipa poseduje neprecenljive izkušnje in  široko paleto znanj s področja fizioterapije in kinezioterapije. Prav to nam omogoča reševanje in sanacijo kompleksnih primerov bolečin in poškodb ter pripravo učinkovitih programov osebne vadbe.

Gradimo močna in zdrava telesa

Naše glavno orodje je individualna obravnava vsakega posameznika, ki obišče našo kliniko. Skrbimo, da je zdravljenje poškodb celostna in kvalitetna izkušnja. Skrbimo, da so naše osebne vadbe vrhunska storitev. Začrtali smo inovativno pot vsake stranke, ki pri nas rehabilitira poškodbo. Vodimo vas od začetnega diagnostičnega pregleda in fizioterapevtskega dela rehabilitacije v osebno vadbo, ki vas pelje do željenega nivoja telesne forme po poškodbi. V naši unikatni sobi za regeneracijo s pomočjo elektroterapije, krioterapije ali presoterapije po vaših obiskih skrbimo za regeneracijo vašega telesa.

Rehabilitiramo poškodbe

Delo s klienti poteka po interdisciplinarnem protokolu, zasnovanem na podlagi naših preteklih izkušenj. Nadpovprečni rezultati klientov so odraz strokovnega in strastnega dela, ki ga opravljamo v našem centru. Ponašamo se s fizioterapevtsko ambulanto, opremljeno z modernimi pripomočki, ki ustreza vsem novodobnim normativom in omogočamo našim pacientom pozitivno izkušnjo, ki si jo zasluži vsak posameznik.

 

Športnikom pomagamo doseči potencial

Nudimo polno podporo pri vaši osebni vadbi in pripravi športnikov. Pri nas se kalijo in razvijajo zdrava telesa. Moč in odpornost postavljamo na prvo mesto.  Ker cenimo slehernega športnika, smo ustvarili tudi brezhiben ekosistem, v katerem se nahaja ključno za dolgoročno kariero športnika in doseganje vrhunskega rezultata.

Nejc Šimenko

Ustanovitelj in strokovni vodja klinike

IMG_0554-removebg-preview.png

Je ustanovitelj in strokovni vodja klinike za zdravljenje poškodb ter telesno pripravo klinike Medicofit. Nejc Šimenko je specializiran za iskanje individualnih rešitev na področju telesne priprave po športnih poškodbah in degenerativnih stanjih. 

 

Izkušnje in izobrazba

Fakulteta za šport

Global Sports Clinic

Global Treatment Clinic

ŠD Moste

Medicofit

Nejc Šimenko je leta 2017 diplomiral na fakulteti za šport iz študijske specializacije Kineziologija.

 

3 leta je deloval kot strokovni vodja kineziološkega oddelka v kliniki Global Sports Clinic ter 1 leto kot strokovni svetovalec v kliniki Global Treatment Clinic. 

Nejc Šimenko je nekdanji vrhunski športnik z olimpijsko normo in državnim rekordom v plavanju v disciplini 200 metrov prsno.

Nejc Šimenko je do danes sodeloval s preko 500 strankami v programih rehabilitacije poškodb in treninga po poškodbah. Nejc Šimenko v okviru klinke Medicofit sodeluje s slovenskimi ter mednarodnimi klubi in managerji pri telesni pripravi in rehabilitaciji profesionalnih športnikov.

Jaka Plantan

Soustanovitelj klinike in vodja administracije

IMG_0552-removebg-preview.png

Jaka Plantan je soustanovitelj klinike za zdravljenje poškodb in telesno pripravo Medicofit. Jaka je vodja osebja in administracije klinike Medicofit. Več let vodenja butičnih studiev za osebna trenerstva in kondicijsko pripravo. 

Izkušnje in izobrazba

Fakulteta za šport

Blackbox studio

Eurostep Sports Academy

Fitcity

Medicofit

Jaka je obiskoval Fakulteto za šport smer kineziologija. Ob zaključku študija leta 2017 se je podal na samostojno poslovno pot in odprl prvi manjši prostor za osebno vadbo v Ljubljani.

 

2 leti kasneje je svoje poslovne ambicije nadgradil in postavil večji privatni studio Blackbox specializiran za nadstandardno osebno vadbo rekreativcev in telesno pripravo športnikov.

 

8 let nastopanja v atletiki na vrhunskem nivoju Jaku daje neprecenljive izkušnje iz sveta športa, prav tako je udeleženec Evropskega klubskega prvenstva.

 

Jaka je 2 leti vodil oddelek za rehabilitacijo pri košarkarski šoli za nadarjene mlade košarkaše Eurostep Sports Academy in v istem obdobju deloval kot vodja kondicijske priprave pri košarkarskem klubu Slovan. Svoje poslovne ambicije in atletsko znanje je Jaka združil pri postavljanju šole teka v centru Fitcity.

V začetku leta 2021 je realiziral dolgoletno vizijo in skupaj s poslovnim partnerjem odprl kliniko Medicofit.

Zoran Žlof

Kineziolog

IMG_0553-removebg-preview.png

Ima bogate izkušnje v rehabilitaciji in kondicijski pripravi ter v osebnem trenerstvu. Tekom študija je delal v kineziološkem centru in v fizioterapetski kliniki, kjer je že zgodaj pridobil dragocene praktične izkušnje s področja rehabilitacije poškodb in preventivne vadbe.

Izkušnje in izobrazba

Fakulteta za šport

Kineziološki center BB

Fizioterapevtska klinika

Medicofit

Zoran Žlof je diplomirani kineziolog s Fakultete za šport v Ljubljani. Na FŠ trenutno zaključuje magistrski študij s področja kinezioterapije. 

 

Ima bogate izkušnje v rehabilitaciji in kondicijski pripravi ter v osebnem trenerstvu. Tekom študija je delal v kineziološkem centru in v fizioterapetski kliniki, kjer je že zgodaj pridobil dragocene praktične izkušnje s področja rehabilitacije poškodb in preventivne vadbe.

Pri kondicijski pripravi je sodeloval s športniki iz različnih disciplin, kot so nogomet, košarka, atletika, jiu jitsu, mešane borilne veščine itd. Kot bivšemu tekmovalcu v karateju, kjer je nosilec več medalj z državnih prvenstev v mladinskih kategorijah, mu je iz prve roke znan tako tekmovalni šport kot rekreativna vadba. 

Pravi, da mu v svojem poklicu kineziologa največ pomeni podpora, ki jo lahko nudi ljudem za doseganje in vzdrževanje brezskrbnega življenja brez bolečin.

Marko Stojanovič

Vodja fizioterapije

IMG_0556-removebg-preview.png

Diplomiran fizioterapevt in strokovnjak na področju rehabilitacije poškodb. Marko je diplomiral na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, delovne izkušnje nabira od leta 2016, ko je pričel z delom v zasebnem športno-fizioterapevtskem centru.

Izkušnje in izobrazba

Zdravstvena Fakulteta v Ljubljani

Športno fizioterapevtski center

Global Sports Clinic

Physiq.zone

Medicofit

Marko Stojanovič je diplomirani fizioterapevt, strokovnjak na področju rehabilitacije poškodb. Marko je diplomiral na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, delovne izkušnje nabira od leta 2016, ko je pričel z delom v zasebnem športno-fizioterapevtskem centru.

Marko je bil 3 član strokovne ekipe Global Sports Clinic, kjer je opravljal delo vodje fizioterapevtskega oddelka. Marko je bil od 2020 do 2021  zaposlen v zasebnem fizioterapevtskem centru Physiq.zone. Marko se  udeležuje dodatnih izobraževanj pod vodstvom domačih in tujih strokovnjakov s področja fizioterapije in športne medicine s katerimi nenehno izpopolnjuje in dopolnjuje svoje znanje. 

Marko je sodeloval že z več kot 400 pacienti z mišično skeletno problematiko. Pri delu vselej vključuje najnovejše izsledke znanosti v kombinaciji s svojimi izkušnjami. 

Julija Beltram

Koordinatorka, kineziologinja

IMG_0550-removebg-preview.png

Julija je diplomantka kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani.

 

Kot kineziologinja je strokovne izkušnje pridobivala v različnih športnih centrih. Vodila je programe za zdrav življenjski slog, vadbo za osteoporozo, vadbo za ženske po porodu in osebno vadbo. V centru manualnega terapevta Dušana Mesesnela, kjer je opravljala del študijske prakse, se je spoznala z modelom povezanega pristopa fizioterapije in kineziologije k rehabilitaciji poškodb.

Izkušnje in izobrazba

Fakulteta za šport

Medical Exercise clinic

Center Dušana Mesesnela

Medicofit

Julija je v sklopu Erasmus+ programa marca 2020 v Valenciji v Španiji pridobila dragocene strokovne izkušnje v kliniki za fizioterapijo Medical Exercise. 

 

Julijo trenutno poleg kineziologije zanima tudi področje CRM-ja v zdravstvu. (odnosi s strankami). Po njenem mnenju se dober sistem za delo s strankami odraža v boljšem poslovanju podjetja in hitrejšem zdravljenju poškodb. 

 

Julija skrbi, da boste imeli od prihoda v kliniko do zaključka zdravljenja profesionalno in ažurno obravnavo na oddelku klinike Medicofit za podporo strankam.

Izkušnje in izobrazba

Zdravstvena Fakulteta v Ljubljani

Klinika Medicofit

Medicofit

Matevž je diplomant dodiplomskega študija fizioterapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Pod njenim okriljem je nabiral prve izkušnje predvsem v javnem zdravstvenem sistemu. Z vneto željo po strokovni usmeritvi v fizioterapijo s temeljitim in celostnim pristopom se je julija 2021 pridružil ekipi klinike Medicofit.

 

Je dolgoletni vrhunski športnik in eden perspektivnejših igralcev futsala v Sloveniji.

Kompleksna poškodba gležnja mu je dala oseben vpogled v pot rehabilitacije iz katere črpa konkretne izkušnje pri delu s pacienti. Matevž se specializira za terapevtsko vadbo v okviru rehabilitacije športnih poškodb.

 

Svoje znanje izpopolnjuje na dodatnih tečajih iz več različnih smeri fizioterapije.

Matevž Klinc
 

Fizioterapevt

copy_292937733_edited.png

Diplomirani fizioterapevt Zdravstvene fakultete v Ljubljani. Pod njenim okriljem je nabiral prve izkušnje predvsem v javnem zdravstvenem sistemu. Specialist za terapevtsko vadbo, vrhunski športnik in eden perspektivnejših igralcev futsala v Sloveniji.

 

Lan Bajec
 

Kineziolog

IMG_0551-removebg-preview.png

Diplomirani kineziolog Fakultete za šport v Ljubljani. Prve izkušnje je nabiral v okviru Fakultete za šport in kot dolgoletni igralec ameriškega nogometa tudi v  svojem domačem klubu, kjer je pomagal pri fizični pripravi soigralcev in preventivni vadbi.

Izkušnje in izobrazba

Fakulteta za šport

Klinika Medicofit

Medicofit

Lan Bajec je diplomirani kineziolog s Fakultete za šport v Ljubljani. Svoje prve izkušnje je nabiral v okviru Fakultete in v klubu ameriškega nogometa, kjer je skrbel za fizično pripravo soigralcev in preventivno vadbo. Vso pridobljeno teoretično znanje na Fakulteti za šport je v prakso prenesel v kliniki Medicofit, kateri se je pridružil avgusta 2021.

Kot dolgoletni igralec ameriškega nogometa se je tudi sam znašel v vlogi poškodovane osebe, kjer je rabil strokovno pomoč kineziologa. Po rehabilitirani poškodbi in s pol letnim sodelovanjem s kineziologom se je ogromno naučil tudi sam in se že v okviru Fakultete za šport usmeril na področje rehabilitacije poškodb in telesne priprave po poškodbah.

Lenart Zaletel

Fizioterapevt

IMG_0555-removebg-preview.png

Lenart je diplomiran fizioterapevt, ki je dodiplomski študij fizioterapije opravljal na visokošolskem zavodu Fizioterapevtika v Ljubljani. Izkušnje je nabiral v zasebni fizioterapiji Fuchs, rokometnemu klubu Sviš Ivančna Gorica in na različnih drugih športnih področjih.

Izkušnje in izobrazba

Visokošolski zavod Fizioterapevtika

Fizioterapija Fuchs

RK Sviš Ivančna Gorica

BOKI NACHBAR Basketball camp

Klinika Medicofit

Medicofit

Prve stike s fizioterapijo je imel Lenart ob igranju nogometa in tekmovanju v spustu z gorskimi kolesi, željo po strokovnem in kvalitetnem opravljanju fizioterapevtske dejavnosti pa mu je vzbudila težka poškodba kolena in gležnja. Lenart se specializira na področju ortopedske in manualne terapije.

Strokovno znanje in izkušnje Lenart dopolnjuje na dodatnih izobraževanjih s področja fizioterapije in rehabilitacije vrhunskih športnikov.